Medelhavspaj tonfisk recept

Medelhavspaj med räkor och romsås

Medelhavspaj med räkor och romsås

Låt tonfisken rinna av. Strö över räkor och tonfisk. 1 st burk tonfisk. Gör pajdegen och förgrädda den (se separat recept)
Medelhavspaj

Medelhavspaj

Smula sönder tonfisken i en bunke, häll i löken, oliverna och tomaterna. Häll i tonfiskblandningen i, och sedan äggstanningen, riv på osten

Medelhavspaj med räkor och romsås

Låt tonfisken rinna av. Strö över räkor och tonfisk. 1 burk tonfisk. 1.  Gör pajdegen och förgrädda den (se separat recept)

Medelhavspaj

Låt tonfisken rinna av. Smula över tonfisken. 1 burk tonfisk. Pajdeg. Hacka ihop smör eller margarin och mjöl

Medelhavspaj

Fördela tonfisken i pajskalet. 1 burk tonfisk. Gör pajdegen och tryck ut den i formen. Förgrädda pajskalet i cirka 10 minuter på 200 grader

medelhavspaj

Låt tonfisken rinna av. Bred ut löken i pajskalet skala räkorna låt tonfisken rinna av dela den i mindre bitar lägg sen i räkorna och tonfisken

Medelhavspaj

Fördela tonfisken i det förgräddade pajskalet och lägg den hackade purjolöken ovanpå. Medelhavspaj6-8 portPajdeg. 3,5 dl vetemjöl60 g smör1,5 dl kesella0,5 tsk salt2,5 msk vatten1 dl Jarlsberg ost, riven3 dl kesella1,5 dl lättmjölk0,5 tsk pepparpurjolök(ar), finhackad0,5 tsk salt1 msk soltorkade tomater, finhackade12 st svarta oliver, urkärnade370 g tonfisk, i olja1 st vitlöksklyfta(or)2 st äggKör ingredienserna i en matberedare till en deg