En som kan glädja sig åt att få läsa min första kokbok LCHF för seniorer snart, är Gisela Askne, som vunnit ett signerat exemplar på en utlottning hos Kostrådgivarna
Ett bättre alternativ till dem är att fritera vaxbönor i kokosolja, recept på det hittar du i min kommande kokbok tillsammans med Lars-Erik Litsfeldt, Diabeteskokboken för män
Jag har i mitt arbete som kost- och näringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskost och att äta för optimal syra-basbalans
LCHF, GI, Vegetariskt, Stenålderskost, LCHQ, RawFood, Medelhavskost, ISO, Husmanskost m. Kan inte påminna mig om att jag bakat havrekakor någon gång men blev inspirerad när jag igår bläddrade i Kokbok för Hjärnan av Charlotte Erlandsson-Albertsson
Vad är egentligen medelhavskost. Det är lustigt att om man tittar man i en äldre kokbok så ser man snabbt att det mesta man åt innehöll rikligt med grönsaker, ta tex ärtsoppan där man bara la i lite tärningar av rimmat fläsk eller en klassisk svensk köttsoppa där det är mer grönsaker än kött