Mazarinbakelser som består av en mandelmassabotten, sylt, grädde och färska bär är ett bra alternativ när du vill servera efterrätt portionsvis eller när du vill bjuda på små bakelser till fikat
Rör ihop mandelmassa och smör, tillsätt ett ägg i taget och rör i mjölet. Klicka ut smeten i muffinsformar (ca 15 st), grädda på 150 grader i ca 15 minuter
Jag är så glad. Tänk att nått så enkelt kan få en att bli så himla glad. Vad då kanske du undrar. Jo, igår kväll knäckte jag koden för tillverkningen av glutenfria mazariner
Hallon och mandel är en klassisk smakkombo och förknippas ofta med mazarinbakelse. Jag bakade en kaka med hallonsylt och mandelessens och kakan blir saftig och en aning kladdig
Hi Out there,. Pinklady is here again. Välkommen Kära läsare hem till mitt Lilla rosa kök igen,. Idag blev det så grått och kulet på eftermiddagen så jag kröp upp i soffan, tände ett doftljus ifrån IKEA som luktade Såååå gott
Receptet kommer från Leila. Mazarinbakelser. 250 g smör, mjukt1 dl vetemjöl5 st ägg, ekologiska500 g mandelmassa Vispgrädde och färska bär till garnering
Vi bjöd på traditionella trekantsmackor, scones, kakor och mazarinbakelser. I söndags firade vi Mathias födelsedag i efterskott hemma hos oss med lite afternoon tea