Mazarin recept

Mazarinbitar med limesmak

Mazarinbitar med limesmak

Sätt ugnen på 200°. Blanda ihop alla ingredienser till kakbottnen. Tryck ut degen i en långpanna och låt den vila i kylen, ca 30 min
Nutella mazariner

Nutella mazariner

Sikta över florsocker när mazarinerna svalnat. Ugn 200º. Hacka ihop smör, mjöl och socker. Forma degen till en rulle och skär den i 15 bitar
Mazariner
Ca 20 st

Mazariner Ca 20 st

Tryck ut degen i mazarinformar och ställ i kylen i ca 30 minuter. Blanda smöret med de andra ingredienserna i en matberedare och arbeta ihop till en en smidig deg
Mazariner – gott och enkelt recept

Mazariner – gott och enkelt recept

1MazarinformarSmörj ovala mazarinformar av metall eller aluminiumfolieformar väl. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200 grader, ca 15 min
Ljuvliga mazariner

Ljuvliga mazariner

Blanda samman mjöl, socker, smör och äggula till mördegen, i matberedaren med kniven monterad. Rulla ut degen till två längder och dela vardera i 12 bitar
Mazarin som läcker tårta

Mazarin som läcker tårta

Blanda vetemjöl, strösocker, bakpulver, smör och ägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Arbeta snabbt ihop allt till en degboll
Mazariner

Mazariner

Fika går alltid hem tycker jag, förkylning eller ej… Här hemma är mazariner en favorit så jag tänkte att det var dags att delge er mitt goda recept på detta bakverk
Glutenfria Mazariner

Glutenfria Mazariner

Rör margarin och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och sedan. glutenfria mjölet och bakpulver. Sätt en klick i varje bakform av aluminium
Mazariner, 2 varianter

Mazariner, 2 varianter

För någon vecka sedan såg jag ett recept på Mazariner hos Bli min jäst och visade det då för min man, som är väldigt förtjust i Mazariner
Klassiska Mazariner

Klassiska Mazariner

Mazarinformar. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200. Grädda mazarinerna på galler i nedre delen av ugnen i 200
Mazariner

Mazariner

Här kommer iallafall ett recept på mazariner. Blanda ihop ingredienserna till glasyren och bred över varje mazarin
Mazariner

Mazariner

Om mazarinerna blir bulliga kan du vända dem upp och ner på en plåt medan de svalnar. Rör ihop glasyren och häll på/bred ut på dina svalnade mazariner
KLASSISKA MAZARINER

KLASSISKA MAZARINER

Tryck ut degen i mazarinformar, antingen folieformar eller i smorda metallformar. Gör såhär. Vispa smör och socker i en bunke med elvisp
Mazariner

Mazariner

Gillar man mazariner vill jag verkligen tipsa om detta receptet till helgens fikastunder. Mazarinmassa
Mazariner

Mazariner

Ta ut rundlar med ett glas lite större än mazarinformarna, lägg i degen och tryck till. Lägg mjöl, socker och vaniljsocker i en hög på bakbordet
Nougatmazarin

Nougatmazarin

Gör mazarinmassa så här. Skär ut bitar och lägg en bit i varje mazarin. Kavla ut degen (ca 3 mm tjock), stick ut rundlar och tumma ut dem i mazarinformar. Fyll på med mazarinmassa till ungefär 2 mm under kanten