Oavsett vilket så är detta en sån där smidig maträtt där man öser ner det mesta av middagen i en och samma form, puttar i den i ugnen och sysselsätter sej sedan med annat under tiden
Jag har börjat byta färskpotatis mot sötpotatis, fler rotsaker tar plats i mitt kylskåp samt svamp (och först och främst kantareller) har fått huvudrollen i mina maträtter just nu
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Tillsammans med ett glas rödvin blir det feststämning deluxe trots en ganska enkel maträtt. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Som så många andra såsiga maträtter så blir den ju bara bättre av att göra dagen innan. Det kanske kan tyckas vara lite klurigt att komma igång med det här sättet att laga mat
Det var en fulländad maträtt helt enkelt. Blanda mascarpone med några droppar olivolja, kycklingbitarna, spenaten, soltorkade tomater (spara några til garnering), salt och peppar