Det är enklare än en tacopaj tycker jag, vilket är bland mina favoriter bland matpajer. Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt
Stek purjolöken och champinjonerna, blanda i den färdiga äggröran och de torra baconen i stekpannan igen så att alla ingredienser blandas, tillsätt crème fraiche och rör om
Servera förslagsvis med en klick cremefraiche. Borsta betorna och koka dem med skal och blast i ca. Strö massan över betorna och krydda med oregano eller timjan
Blanda sedan kycklingfräset med crème fraiche, ägg och hälften av osten. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Blanda ihop cremefraichemed riven ost och klicka ut över tomaterna. Blanda alla torra ingredienser till pajdegen, arbeta sedan ihop med smör och mjölk till en deg
Blanda laxen, räkorna, äggen, avokadon och löken medcremefraiche och majonäs. En klassiker som har hängt med ett tag och som gör succé på vilken vår- och sommarbuffé som helst eller till förrätt på en helt vanlig middagsbjudning
Red med maizena. Häll över créme fraiche och grädde. 2 dl cremefraiche. Pensla kanten med ägg och in i ugnen i 20 min. Servera med sallad 4-5 personer. 2 dl cremefraiche