I riktig kinesisk matlagning använder man en s k wokpanna att tillaga dessa snabblagade rätter i. Men kom ihåg att en wok passar bara överöppen låga, alltså till en gasspis eller över annan eld
Men vädret var sommarfint så det blev även matlagningöveröppeneld på stranden. Jag har bestämt mig för att dra ner lite på min egen takt nu ett tag framöver
Jag ursäktar svagheten med mitt brinnande intresse för matlagning och genast blir allt förlåtet. Lyckas man trots omständigheterna, att tillreda sin mat, kanske över en öppeneld, vid älven jag pratade om, så kan man ge sig på att det kommer bli en av de bästa grillmiddagarna man någonsin haft
Detta är en riktigt häftig känsla och jag tycker att vi som admins allt som oftast har ett ganska tacksamt jobb, då det är sällan vi behöver ingripa och tillrättavisa folk
Älskar att fördjupa mig i äldre oortodoxa matlagningstekniker och jag tror väl lite att det är därför jag tycker det är så kul med att laga mat med öppeneld
Varför nöja dig med att grilla burgare, biffar och korv när du kan flytta ut all matlagning – och därmed även steklukten – från köket och ut på grillen