är en klassisk rätt vid svenska mathögtider. Lax. Lax är lätt och laga och blir. alltid gott. När jag växte upp var lax lyxmat och abborre och torsk något man åt till vardags
Då var julen över och nu är det dags att planera nästa mathögtid. nyårsafton. ). För några helger sedan fixade vi med en festlig trerättersmiddag för min pappa som fyllde år
Ugnsbakade morötter på saltbädd. Jag blir verkligen mer och mer ”grön”. Köper mer ekologiskt och närproducerat, byter gärna ut proteinet mot vegetariska alternativ, lever mer hållbart med sopsortering och återanvändning
Men, jag är dock den första att säga att ÄR ett enormt stort fan av att ha alkohol i mat, av att fira diverse mathögtider och att stötta bra initiativ, så jag vill helt enkelt hedra alla er glada irländare där ute (jag tänker särskilt på dig Mackan
Kokboken är på tryck. Det är en märklig känsla att vi faktiskt rodde projektet i hamn. Men jag känner också en tomhet, den har faktiskt upptagit mina tankar i nästan ett år
Matglad påsk. Vårens stora mathögtid står för dörren. För att årets påskfirande ska bli extra smakfullt bjuder vi på en samling inspirerande recept från några av Sveriges främsta kockar