Men sen stod den till sig i kylskåpet ett par dagar och sen hade jag med mig den till sommarstugan där vi grilla och då smaka den nästan exakt som den jag är van vid
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
Här gick köttet först i vår sous vide, men har du ingen sådan så kan du så klart ändå laga till dagens maträtt - då är det bara att steka köttskivorna som vanligt i ett stekjärn och sedan servera med de goda tillbehören
Det känns lite farligt, men gör man det bara på rätt sått blir maten god och ingen skadar sig. I denna soppa flamberade jag svampen medJackDaniels, men vilken whisky eller Cognac som helst skulle funka
Jag har varit intresserad av matlagning ett bra tag nu och börjar få ordning på grejerna. Vän av ordning ser att jag har i JackDaniels och säger att vingarna är smaksatta med bourbon
Jag ogillar flygplansmaten och äter den aldrig, sen finns det inte mycket att äta i Peking, så målet var att fylla upp magen medmat och att ha lite att äta i Peking
Älsker mat och eld. Det går inte så bra, vi har varit med til JackDaniels i Usa. Vi kör på med succé intervjuerna, denna gången med Thomas Hansen som huvudrollsinnehavare
Nu är hösten här och för mig som är tokig i att laga mat och baka så börjar hjärnan snurra på högvarv för att testa fram nya recept inför jul, nyår och andra högtider… Åh, jag längtar så till den tiden
Middagen idag blev råris med ugnstekt kalkon i whiskeysås och grön sparris. Och trots 3 gpser lyckades jag i alla fall köra fel men nu har jag i alla fall sett musikvärlden från en annan sida och lagat mat i Solna. Koka råriset enl anvisningar1 kalkonfile färskGrön sparris Salta och peppra kalkonen och smaksätt med liquid smoke och chiliSätt in den i ugnen på 175 grader i ca 20 min ( använd stektermometer så den inte blir torr. 3 dl havregräddeBrun maizena redningVärm grädden och smaksätt med himalayasalt,svartpeppar, worschestershiresauce, glutenfri soyasauce, JackDaniels whiskey ( 1msk) Red med maizena till önskad konsistensOch jag vet, jag kan inte ge exakta mått av smaksättningarna, för det är verkligen individuellt