Där av dröjsmålet med recepten ur veckans receptbok, ville vänta till helgen med att laga Amirsmat. Ungdomarna ville ha pomme tillsina revben, vi vuxna åt istället en sallad på avokado, vattenmelon, lök, gurka, tomat och blandsallad, toppad med fetaost och oliver
Jag tror det är viktigt att man redan som barn får en sund inställningtillmat. Att man äter varierat, att det inte är farligt att smaka på nya smaker och att man äter måltidernatillsammans på fasta tider
Nattamaten var inte för mej så då blev det en måltidsbar. Hemma i soffan på kvällen blev det lchfglass och litechips med dipp (hungran veckan som började i söndags)
Testa och se om ni kan hänga ute kringgrillen medan nifixar resten av veckansmat. Detta blirsistaveckomatsedeln för våren eftersom sommaren ju iprincip är här nu och vi kommer börja med litemindrestrikt uppstyrd matlagning
Är du kräsen när det kommer tillmat. Är ninyfikna på bloggutmaningen kan nikikain här. Finns det någon kombination av mat som du äter som andra tycker är litekonstig