Mat att frysa in recept

Mat som är bra att frysa in

Mat som är bra att frysa in

Bra matatt äta när man är själv och perfekt till matlåda. När jag kommer hem sent och är själv brukar jag inte vilja ställa mig och laga mat
Godast att frysa in? Kanelbullar såklart!

Godast att frysa in? Kanelbullar såklart!

Jag ska försöka attinte fylla hela frysen denna gången. ) Om jag får en bebis som är snäll mot mamma och sover mycket så tycker jag att det är jättemysigt att gå hemma och pyssla i köket och baka även efter att bebisen kommit
Pizzor som går att frysa in

Pizzor som går att frysa in

Hemma gjorda enkla och goda pizzor som går attfrysain och ha sedan som matlåda eller snabb mat hemma
Frysa in (`v´)

Frysa in (`v´)

Nej men skämt åsido, det är super om man somvi gärna har en matsked eller två i tomat- och köttfärs-såser
Bröd att rosta

Bröd att rosta

Bröden går bra attfrysa. Ett hembakat bröd ger mer tugg och är lite nyttigare än det formbröd som finnsatt köpa

Att göra saft

Fördelarna med metoden är att den funkar på alla sorters bär och frukt, allt man behöver finnsatt få tag på i närmaste mataffär (även silduken och silställningar har börjat dyka upp i vanliga mataffärer)
Fryst limetårta

Fryst limetårta

Någon sa en gång när jag bjöd på tårtan att det är som en kombination av glasstårta och cheesecake. Tänk bara på att ta fram tårtan ca
Mat och vin med ESC-tema

Mat och vin med ESC-tema

Satsen är generös, och blir något över går kakan attfrysa. OBS att köttet ska marinera över natten, börja i tid
Fryst hallonmoussetårta

Fryst hallonmoussetårta

Om man inte lagar mat tillsammans förstås. Jag gillar när mycket är klart innan gästerna kommer, så att jag hinner umgås med de vi bjudit in
Fryst cheesecake med bär

Fryst cheesecake med bär

Det är ju verkligen onödigt att frakta varor över hela världen innan de hamnar på matbordet. Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror
Dags att fylla frysen!

Dags att fylla frysen!

A och O med matlagning på en båt är att det ska vara enkelt att laga till, men ändå varierad mat, och att det ska vara rejält med mat