Mixa allt i matberedaren till en slät massa. Eller så kivas det om något annat, mannen måste göra något som kräver min fulla uppmärksamhet riktad mot de små med mina korpögon
Maten lagar han från ett gammal receptkort som gavs ut av Hemmets Journal för en massa år sedan. Eller så fördelar man frukt och riven choklad i små portionsformar
Roligt med en massa lek och nya kompisar men tyvärr så är maten inte så mycket att hurra för. Att Vera inte vill äta kokt potatis och riven kål har jag full förståelse för och varför sylt och sirapslimpa serveras till små barn har jag svårt att förstå
Men känner du spontant att det blir massa jobb. Gör dem ganska små, tänk amerikanska pannkakor och låt dem få bra färg på första sidan, så kommer det inte vara några problem att vända på dem
Massa nya inlägg är på G här i veckan. Munkar - såna fyllda, sockriga, söta och ljuvliga små bakverk är ju så fantastiskt gott och jag har äntligen provat att göra dem själv
Knäck ner äggen, strö ner vaniljpulvret och vispa ihop till en kladdig massa. Klicka ut smeten som små plättar eller lite större pannkakor i en stekpanna
Tillsätt nötblandning och lönnsirap och kör tills det blir en tjock massa som håller ihop. Lägg dadlarna i matberedaren och mixa till så små bitar som möjligt
Krossa kexen till fina smulor och blanda ihop med smöret till en formbar massa. Det fina tårtfatet är från Rosaria som tillför en riktig lyxkänsla till dessa enkla små cheesecakes
Krossa digestivekex i en matberedare tills du får en smulig massa. Receptet kommer ursprungligen från Hemmets Veckotidning och jag har bara gjort några små modifieringar för att det skulle passa oss
Smält smöret och blanda med kexsmulorna till en massa. Mixa de glutenfria kexen till små smulor. Klä bottnet av en form med löstagbar kant med bakplåtspapper och platta ut kexmassan jämnt på botten