Det här busenkla receptet kommer ursprungligen från Martha Stewart. Det är ett grundreceptet kan varieras efter behag och passar att toppas med oliver, köttbullar eller vad du vill
Vi drack även Pimm’s, åt jordgubbar och vindruvor samt smaskade i oss marinerade oliver och som avslutning hade jag bakat små läcka key lime melt away-kakor, som jag hittade hos Smitten Kitchen, men receptet är Martha Stewarts
Jag har fått tackmail och instgramhälsningar, känner mig som värsta Martha Steward. Servera med lättvispad grädde eller vaniljkräm (recept på egen finns här)
Den här gången är det Martha Stewarts variant som jag provar, för omväxlings skull. Det här receptet på pavlova är en enkel kallvispad maräng och lemon curden utgör inga konstigheter
I många år funderade jag på att börja laga, sen lagade jag en gång enligt ett recept från HBL (här är ett annat recept ur HBL) innan jag för ett par år sedan stötte på ett i Volt
Martha Stewart light här, som ni märker. ) och receptet hittade jag på Coop. Jag är vanligtvis inte så förtjust i att baka (man måste ju vara så exakt hela tiden
Till fyllning och för att smaksätta marängsmörkrämen (omarbetad variant från Martha Stewart) använde jag mig av hallon curden från ett tidigare inlägg och bottnarna är en lite omarbetad variant från ett par ur boken Sky High
Idéen till tårtan, och grundreceptet till bottnarna, kommer från Sweetapolita och Martha Steward, men jag har arbetat om det för att passa mig lite bättre