Citronbotten. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret och rör i mjölken, blanda det med äggsmeten
Nu har jag hittat en ny hobby, tårtmakeri. Hur kul som helst, men tyvärr ingen hobby man kan syssla med varje kväll efter jobbet, eller ens varje vecka
Den här tårtan gjorde jag i går. Kan det blir gulligare än såhär. Den här modellen skulle passa väldigt bra till babyfesten som vi ska ha för vår dotter snart
Värm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en form, ca 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, potatismjöl och bakpulver och rör ner
Den innehåller allt från marsipantårta och fruktpaj, till lakritsglass och remmar. Under stora delar av hösten skrev jag ju om mina projekt som jag inte kunde berätta om (i sann blogganda)
I helgen som var fyllde min yngsta dotter två år och enligt tradition blev det en ny marsipantårta, denna gången en ugglistårta, en tårta med ett motiv av en pumpkinugglasnuttefilt, som har varit hennes favoritsnutte, de två första åren
Hej. Men då var det redan söndagskväll visst. Jag har ägnat stor del av helgen åt tårtbak. Det blev hela fredagskvällen och även ett antal timmar på lördagen som gick åt till att få ihop tårtorna som jag lovat att göra