T ex hade jag en bit marsipan kvar sedan i julas. Bryt marsipanen i bitar och lägg i mixern. 200 g marsipan. Vill man ha lite sötare kaka kan man tillsätta 0,5 dl florsocker. 200 g marsipan
Skär ut rullen till kakor och sätt i en bit marsipan i varje kaka. 2 msk kakao pepparmintolja grön karamellfärg röd marsipan Blanda allt till en deg. 2 msk kakao
För en ännu festligare finish kan du avsluta med lite marsipan. ) och skär ut en rund del marsipan. Det blir som små fina bakelser när man gör såhär, men för att få dem mer vardagliga och lite fikiga är det bara att hoppa över vaniljkrämen och marsipanen
Låt kakan svalna helt, och skär den därefter i tre delar. Bottnarna var med smak av vanilj, mörk choklad och marsipan, och fyllningen bestod av en kaffemousse
marsipan och glasyr. Låt sedan kakan vila, helst några veckor. Marsipanen görs så här. Kavla ut massan så stort att det täcker kakan med hjälp av florsocker
Samma kaka, annan vinkel med champagne. Glutenfri mazarin kaka. på bilden är kakan dekorerad med fikon och nektariner med ta det du gillar bäst, strö över lite vaniljsocker och njut
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
De små pumporna är gjorda av en blandning av Sugarpaste och Marsipan. Morotskaka. Vispa ihop ingredienserna till glasyren och bred över kakan svalnat helt
Om jag skulle låta honom bestämma så skulle det bli någon tårta med massa marsipan på toppen, han måste, som mig, utvidga sina vyer så jag googlade runt som en dåre och kom över en chokladtårta som jag bara visste att DEN ska jag baka
MONTERING OCH DEKORATION Kavla ut den vita marsipanen till ett tårtlock i önskad storlek. Kontrollera med en provsticka att kakan är klar innan du tar ut den