Marinerat fläskkött recept

Fläskkött med koreanska smaker

Fläskkött med koreanska smaker

För länge sedan lade jag ut ett recept på marineratfläskkött som jag återvänder till idag. Strimla fläskköttet och vispa samman marinaden
Fläskkött med koreansk inspiration

Fläskkött med koreansk inspiration

2 portioner. 300 g fläskschnitzel. 1 msk olja med neutral smak. 1 tunnskivad röd paprika. 5 salladslökar. rostade sesamfrön
Fläskkött med koreansk inspiration

Fläskkött med koreansk inspiration

Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i köttet skuret i strimlor. Täck med plastfolie och låt köttet marinera i kylen ett par timmar eller över natten om du har tid
Marinerad helstekt fläskfilé

Marinerad helstekt fläskfilé

Den här kaprismarinaden passar utmärkt till alla typer av fläskkött men är även väldigt god till kyckling
Marinad till fläskkött

Marinad till fläskkött

Tillsätt fläskköttet du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål
Wok med fläskkött

Wok med fläskkött

Strimla fläskköttet och blanda i skålen med hälften av vitlök, chili, ingefära. Fräs hälften av fläskköttet i woken
Bibimbap med sötstarkt fläskkött

Bibimbap med sötstarkt fläskkött

se, men jag tycker att fläskköttet är godare än hennes entrecote. Skär fläskköttet i lagom stora bitar så att man kan äta dem med pinnar
Buffémat

Buffémat

Ta fläskkött eller kyckling och förbered dagen innan, för att sedan bara marinera festdagen. Här kommer recepten på maten vi åt i lördags innan vi mumsade tårta
Vildsvinsrevben

Vildsvinsrevben

Smaken på köttet är ingen större skillnad mot revben av fläskkött, men de känns lite mer kompakta. Ni är många som hittar hem till vårt kök när ni letat efter recept på vildsvin och det tycker vi är riktigt roligt, för det har vi frysen full av och kan komma med en hel del tips på hur det kan kockas till
Grillmarinad till kyckling

Grillmarinad till kyckling

Nästa gång provar jag den kanske till fläskkött som den också borde passa till. Då är det söndagkväll igen och vi har en händelserik och spännande vecka framför oss med mycket som ska hinnas med men jag hoppas det även blir lite altanhäng i solen
Viltleverpaté

Viltleverpaté

Mixa lever och fläskkött i matberedare med kniv. 250 g fläskkött i bitar. Skär levern i bitar och lägg dem i mjölk ett par timmar