Tryffelburrata med marinerade tomater. Så här kommer mina tips och tricks för en härlig tapaskväll med allt från ostar, chark, oliver till Crema catalana
Det fanns charkuterier och en ost, oliver och stora kapris, marinerade räkor på spett, möra kycklingspett med hemmagjord chutney, stark och god aioli, spansk tortilla, fyllda små röda paprikor och fantastiskt goda lammkotletter
Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Blanda samman olja, citronskal och -saft, rosmarin, tomater, chilipeppar, oliver, vitlök, salt och vitpeppar och häll marinaden/dressingen över köttet ett par timmar innan serveringen
Blanda olja, honung, citronskal och saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering