Skala och dela potatisarnai stora bitar och lägg i en ugnsfast form. Marinad. Blanda citronskal, chiliexplosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
De här kycklinglåren tog jag fram redan i morse och när de var tinade gjorde jag iordning en enkel marinad på grillkrydda, honungäppelcidervinäger, salt, pressad vitlök och lite salt och lät dem stå ett par timmar
kycklinglår med klubba. Marinerakycklingeni hälften av bbq- såsen. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg låren på en plåt och tillagaimitten av ugnen ca 30 min. Griljeraiugnen ca 10 min
Kycklingklubbor, kycklinglår, hel kyckling och kyckling med ben. IUGN. Blanda ingrediensernatillmarinadeni en skål eller en plastpåse (gärna dubbel om den spricker) tillsammans med den kyckling du villmarinera
Ha i de krossade tomaterna och låt alltsammans koka ihop, medan kycklingenblir klar iugnen. Vi har länge varit fantaster av Heston Blumenthal och alla hans påhitt
Här använde jag kycklinglår för de är lite bättre att tillagas hela. Man skulle kunna marinerazucchini, paprika, auberginei samma marinad som kycklingen och steka/rosta iugnen och sedan tillsättatill såsen