½ lime P. ½ msk olivolja. ) 1 port 75 g varmrökt lax eller makrill i mindre bitar 1 dl skalade räkor ½ avokado i tärningar Blandad tärnad frukt (jordgubbar, sharon, persika mm mm) ½ apelsin i skinnfria bitar 1 strimlad marinerad soltorkad tomat 150 g körsbärstomater i klyftor Keso ½ påse färsk bladspenat ½ dl bulgur 1 tsk gurkmeja 1 dl vatten Dressing. Pressad saft och rivet skal av ½ lime Pressad saft och rivet skal av ½ apelsin 1 tsk honung ½ finhackad röd chili 1 msk vatten ½ msk olivolja Blanda samma dressingen
½ l jordgubbar. Dessa båda hade jag marinerat i olivolja, limejuice, vitlök, chili och ingefära. Jag hade lagt in två olika sorters sill själv, en med smak av chili och lime samt en ingefärssill
Vi drack även Pimm’s, åt jordgubbar och vindruvor samt smaskade i oss marinerade oliver och som avslutning hade jag bakat små läcka key lime melt away-kakor, som jag hittade hos Smitten Kitchen, men receptet är Martha Stewarts
gurka, persika, koriander, jalapeño och lite jordgubbar samt pressad lime och olivolja. sockerärtor, jordgubbar, mozzarella, sambal oelek, sweet chilisås och olivolja
att smälta choklad till de medhavda spanska jordgubbarna i den söta, medhavda lilla såskastrullen. tigerräkor som marinerats i chili, lime, vitlök, ingefära och olivolja och grillats hastigt uppträdda på spett