Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Låt ryggbiffen marinera i pepparmarinaden. Grilla ryggbiffen. ryggbiff. Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar
Låt ryggbiffen marinera i pepparmarinaden. Grilla ryggbiffen. ryggbiff. Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienserna, smaka av med salt och vitpeppar
300 g ryggbiff (lövbiff funkar också i värsta fall). 300 g ryggbiff. I onsdags lade jag ut en bild på min middag på både instagran (@ensmakavkarin) och Facebook, precis som jag alltid gör när jag lagat något smarrigt
ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). ca 600g kött (ryggbiff, lövbiff, picnicbog). För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Marinerad kött, tvättad bambuskott, purjolök, vitlök, hoisinsås och soja. 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote). 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote)