Fläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Marinera köttet i minst en timme (jag marinerade den säkert i 3 timmar), bryn den snabbt runt om i en stekpanna och efterstek den sedan i ugn i cirka 15-20 minuter. Det innebär att du bara behöver räkna för fläskfilén, i detta fall 4 pp/portion. 700 gram fläskfilé. 700 gram fläskfilé
Marinera fläskfilén och låt vila i rumstemperatur minst 2 timmar. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg på ett bakplåtspapper i en ugnsform, stoppa i en termometer
HelstektFläskfilé, Klyftpotatis Och BearnaiseHelstektFläskfilé Med Klyftpotatis Och KantarellsåsHelstektFläskfilé, Pommes Anna & Grönpepparsås Ingredienser
Bakad potatis i micro med marineradhelstektfläskfilé, fetaost och grönsaker. De blev till och med klara snabbare än resten av måltiden som var en ugnsstekt fläskfilé