Inlägget Marineradananas med vaniljglass dök först upp på Hannas Bageri. De smakar en blandning av ananas, kokos och vanilj, en riktig ”Hanna dessert” som Viktor kallar de just för jag älskar denna kombinationen av smaker
Tillbaka till den här salladen som är fylld med gröna blad, färsk ananas, avokado, körsbärstomater, salladslök, kokoschips OCH marinerad tonfiskfilé med sesamfrön
Extra plus att det går fort att göra med undantag att du måste förbereda ananasen genom att lägga den i kokoslikör-marinaden ett par timmar innan den skall stekas
Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grillad ananas med en choklad och chiliglaze
Nötter av olika sort och krossad ananas i separata skålar är fint att duka med , tycker jag. Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en 1 timme, gärna längre
Den här rätten är inspirerad av en upplevelse jag hade på förra årets Grill & BBQ SM där en av sponsorerna bjöd just på en grillad ananas med en choklad och chiliglaze
Den här laxen är så jädrans god för att den är marinerad i teriyaki. I botten på skålen finner man romansallad och ovanpå har jag toppat med risnudlar, morotsstavar, sojabönor, färsk ananas, körsbärstomater (de är så goda nu) och lime
Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop