Marinerad lammrack. Jag äter inte lamm. -En mening jag kommer bli retad för resten av livet. Blev bjuden på, vad jag trodde, revnesspjäll hos min bästaväns svärföräldrar
Blanda alla ingredienser till marinaden och marineralammracksen ett par timmar. När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Marinera lammkotletterna i en blandning av 2 hackade vitlöksklyftor , 1 msk hackad rosmarin, saft och rivet skal av ½ citron, ½ dl olivolja, 1 tsk salt, 1 krm krossad svartpeppar
Låt marinera i kylen ett par timmar eller över natten. Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper. Servera lammracksen med mos, kokta haricots verts och rödvinssky