Låt köttet svalna. Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackad chilipeppar, finhackad vitlök, salt och vitpeppar och häll över köttet
Lägg över köttet i en ugnsfast form. Bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, citronskal och citronsaft, rosmarin, urkärnad och finhackad chilipeppar, finhackad vitlök, salt och peppar och häll över köttet
När köttet är färdigmarinerat bryn det då snabbt i stekpanna och krydda efter eget behag. Börja med att lägga köttet i marinad, endera i en plastpåse eller i en bunke
Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Låt köttet svalna. Bryn filéerna runt om i smör i en stekpanna. Marinerad fläskfilé. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg den och köttet i plastpåse minst 6 timmar, gärna över natten
Låt köttet kallna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Blanda samman olja, citronskal och -saft, rosmarin, tomater, chilipeppar, oliver, vitlök, salt och vitpeppar och häll marinaden/dressingen över köttet ett par timmar innan serveringen