Bred över kakan och ställ kallt i kylskåp igen tills chokladen stelnat. En enkel nöttårta med härligt seg och knaprig botten av hasselnötter och en ljuvlig chokladkräm ovanpå med schweizernöt
200 g grovhackad Marabouschweizernöt. Vispa smör och socker. Rör ner äggen och hasselnötsmassan. Blanda först alla torra ingredienser och chokladen i en annan skål
Tryck ner en ruta Marabouschweizernöt i varje kaka. bak och matblogg, baka till kalas, bakblogg, föräldrakooperativ, förskola, havregryn, inredningsblogg, kakor med kokos och marabouschweizernöt, kalaskakor, knäckiga kakor med marabou choklad, kokos, marabouschweizernöt, matblogg, mateusfat, mateusporslin, småkakor, snabba enkla och supergoda småkakor, stort rött mateusfat, systrarna m, systrarnam
30-35 minuterLåt kakan kalna, med formkanten kvar. 50 g smör100g schweizernötkakaMarabou½ dl socker½ dl gräddeBlanda alla godsakerna till glasyren i en kastrull
Låt kakan svalna. Jag tyckte dock inte att de var så jätte märkvärdiga men jag såg något i "disken" som såg mer spännande ut och det var en schweizernöttårta
baka med marabou choklad, bakblogg, enkelt lätt och gott att baka, få ingredienser, marabou choklad, marabouschweizernöt, matblogg, smördeg, smördegsinbakad schweizernöt, smrödegsinbakad chokladkaka, systrarna m, systrarnam
Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao i en separat bunke och tillsätt i smeten. 1,25 dl kakao. 150-200 gram valfri choklad (vill man kan man ha i nötter med) Jag hade i Marabouschweizernöt. 1,25 dl kakao. 150-200 gram valfri choklad (vill man kan man ha i nötter med) Jag hade i Marabouschweizernöt