Ljummen med glass eller vispgrädde. Hade inga nötter som receptet angav utan fick använda mandel i stället och den tilltänkta mörka chokladen fick bytas mot Maraboumjölkchoklad som gömts från gottesugna små fingrar
Marabou. Servera med glass. Glass. 100 g mjölkchoklad. 100 g mjölkchoklad. Sätt ugnen på 175º. Smält smöret och chokladen i bitar i en kastrull på svag värme under omrörning
Denna gång blev det hallon och Maraboumjölkchoklad, otroligt lyckad kombination. Den som man fryser tycker jag allra bäst om, kanske beror på att jag är mycket förtjust i glass
Sedan hade vi en öppnad Marabou Toffee Wholenut som fick slinka ner i kakan. Idag städade min dotter ur skafferier så jag passade på att baka med en mjölkchoklad som snart hade bäst före
Servera med grädde eller glass och ringla över lite kvarstående hallonpureé 80 g smör. 100 g mjölkchoklad (Marabou), hackad i tärningar. 80 g smör 200 g vitchoklad 2 ägg 0,5 dl socker 1 tsk vaniljsocker 2 dl mjöl 100 g mjölkchoklad (Marabou), hackad i tärningar Hallonpurée 1 dl hallon (jag använde frysta som tinat) 2 msk socker
Låt svalans och servera med glass och bör. 75 g mjölkchoklad ( helst marabou, det blir godast tycker jag ). 75 g mjölkchoklad ( helst marabou, det blir godast tycker jag )