200 gram Marabouapelsinkrokant. 200 gram Marabouapelsinkrokant. Mumsiga biskvier med apelsinkrokan. Jag älskar de här och apelsinsmaken gör att jag tycker de är perfekta nu när vi närmar oss advent ♡
Förra året testade jag med apelsinkrokant vilket också blev supergott. Första gången jag testade använde jag den makalöst goda chokladen Marabou Vinter som hade en julig smaksättning av bla nejlika, kardemumma, ingefära & kanel
Denna gången testade jag att göra ischoklad på Marabou choklad med Daimbitar i och det var verkligen jättegott, speciellt när man får i sig daimcrunchet som sjunkit till botten
150 gr marabou mjölkchoklad med apelsinkrokant. 150 gr marabou mjölkchoklad med apelsinkrokant. Idag har vi varit på smarrig middag hos mina föräldrar och inte helt otippat stod jag för desserten
Tidigare har jag förutom vanlig traditionell ischoklad även testat att dekorera den med strösselkulor, Ischoklad med jordnötter eller Ischoklad med apelsinkrokant eller Marabou choklad med Daimbitar
MarabousApelsinkrokant har varit en favorit sen jag var liten så den var ett självklart val. 200 gram MarabouApelsinkrokant. 200 gram MarabouApelsinkrokant
200 g Marabouapelsinkrokant. 200 g Marabouapelsinkrokant. För ett tag sen fick jag syn på ett recept på Arlas mjölkpaket med Apelsin Crisp som lät så gött men det skulle vara Granuola i och då jag inte tyckte det lät så gott så googlade jag efter andra liknande recept och fann då detta somvar superenkelt att göra och gott
MarabousApelsinkrokant har varit en favorit sen jag var liten så den var ett självklart val. 200 gram MarabouApelsinkrokant. 200 gram MarabouApelsinkrokant
• Jag äter choklad (marabouapelsinkrokant) som om det inte finns någon morgondag. Onsdag. • Lilla godingen ammar som om det inte finns någon morgondag, vem vet när/om det blir mat igen liksom