Hallon, blåbär ochpassionsfrukter. Lägg på hallonoch blåbär sedan grädde. Passionsfruktscurden gör att denna är lite "lättare" än marängtårtan med dulce de leche, syrligheten lättar upp lite
Vispa äggvitorna till ett fast skum i en ren bunke, och tillsätt sedan hälften av sockret. Vispa vidare i en minut, och tillsätt sedan resten av sockret
Vispa äggvitorna till ett fast skum i en ren bunke, och tillsätt sedan hälften av sockret. Vispa vidare i en minut, och tillsätt sedan resten av sockret
Och Nu står det faktiskt S e m e s t e r i agendan. I glaset har jag Iste med smak av både Ananas & Passionsfrukt, tepaketet köpte jag i Amsterdam i maj
hallon. En dessert som fortfarande är väldigt populär och går att variera oändligt. passionsfrukt. Marängen kan du baka några dagar i förväg och förvara i rumstemperatur om du vill