Maränger. Vispa äggvitorna med elvisp i en rostfri bunke tillsammans med hälften av strösockret. Tillsätt resten av strösockret när äggvitan börjar bli fluffig och vispa på hög hastighet till ett fast skum
Det har blivit tradition att baka läskiga spökmaränger på höstlovet. Jättesöta och enkla att göra. Det är ju dessutom mycket godare med hembakta maränger än köpta
Vem bakar inte dessa spöken denna helg. Men dom är ju så söta och faktiskt väldigt enkla. Tänk på att det inte får vara någon gula i äggvitan, inte heller något fett eller vatten i din bunke, rekommenderar att använda en rostfri
10 Marängspöken. Bara ett par veckor kvar till halloween nu och jag har massa ruskiga bakverk på gång. Det är ju lite en bakbloggares öde att fira alla högtider ett par veckor innan alla andra så man kan bjuda på lite roliga tips
Marängspöken. Halloween. 24 oktober 2014, 13. 45. Om en vecka, den 31/10, är det Halloween. Det är då många kommer klä ut sig, barnen går och knackar dörr och säger "trick or treat" eller "bus eller godis" och många går på halloweenfest