Garnera med lakritskolasås, bär och ev maränger / färsk mynta. Om du vill att det ska bli en skarp kant mellan de olika fyllningarna så kan du nu frysa formen med botten och lakritsfyllningen, och sen hälla över hallonfyllningen över lakritsfyllningen
Det är väldigt smidigt och man kan göra marängermed vilken sorts puré man vill. Jag gjorde även hallonmaränger som egentligen är väldigt enkla att göra men de görs på hallonpuréoch äggvitepulver som jag inte vet hur lätt det är att hitta i vanliga affärer
Blanda medmarängerochhallon. Toppa med flagad mandel och citronmeliss. Ringla över lakritssåsen. 4 portioner, 15 minuter Lakritssås. 6 Kick-lakritsstänger eller 3 msk krossade Turkisk peppar (reglera efter smak) knappt 1/2 dl vatten (Kan bytas ut mot O'hoj färdig lakritssås) Sviss. 1 paket vaniljglass av god kvalitet 1 påse maränger 2 dl färska eller tinade hallon 50 g flagad mandel några blad citronmeliss Skär lakritsgodiset i bitar eller krossa karamellerna i mortel, låt smälta med lite vatten och sjud några minuter. 15 minuter Lakritssås. 1 påse maränger. 2 dl färska eller tinade hallon