Bred marängsmeten över sockerkaksbottnen och strö över mandel/kokos om du önskar. Min tårta den här gången blev lite marängsviss-aktig – marängbottnarna, grädde, chokladsås, daim, banan
* Häll försiktigt i mandelblandningen i marängen och rör med en slickepott. äggulor som jag har inget ide vad ska jag göra med, då tänkt jag om ´´bananglass´´ jag gjort bananglass det måste var en riktigt bra kombination med min bananmacarons
Jag har gjort min egen variant på Casablancatårtan och använt hackad daim i glassmeten mellan de spröda marängbottnarna som sedan toppas med vispad grädde och banan
» Recept på mandel -och citronbotten med färska bär och italiensk maräng. Nu fokus banankaka ↓. Japp, det du ser ovan är inget mindre än det som jag påstår är världens godaste banankaka
Kitchen Aid skålen i glas har jag köpt HÄR, just maräng blir riktigt bra i denna skålen. Just mandel och valnötter blandat med en härlig kanelsmak sättre sprätt och god smak på hela tårtan
Men nu tildags toppes den som oftest med is, bananer, chokoladesovs, krymmel og flødeskum. maränger, vispgrädde och choklad -som kan bytas ut motfärsk eller konserverad frukt
Vispa äggvitorna tills de blivit skummiga (de ska inte bli styva toppar som när du gör maräng). Och när allt var rostat, lade jag till torkad frukt, bananchips och vallmofrön