Klicka ut marängenmed tesked eller sprits på plåt med bakplåtspapper. Vispa äggvitorna och citronsaften kraftigt med elvisp, tills du kan vända bunken uppochner utan att de lossnar
Låt kakan svalna. Stjälp upp marängen på smörpapper och dra bort bakplåtspapperet. Lägg rulltårtan på fat och dekorera med bär och citronmeliss eller mynta
Sänk ner kakan i marängkrämen så att botten och lite av kanterna täcks medmaräng. Vill man göra en enklare variant kan man skippa marängen och rulla kanterna på kakorna i kokos, som också är populär
Bred chokladen ovanpå kakan. Skär i rutor och förvara svalt i låda med lock. Blanda vit choklad, kokosolja och sötad kondenserad mjölk i en kastrull och värm på lågvärme tills chokladen har smält
Vänd försiktigt ner marängen i chokladsmeten med en slickepott. Vispa äggvitor och sötströ till en glansig maräng (du ska kunna vända bunken upp och ner)
maränger. Jag höll på med flera saker samtidigt och är glad att jag blandade rätt varje gång, så att jag inte blandade Silviakakans topping i kladdkakesmeten eller nå liknande
Vispa tills marängen blir glansig. Alla har väl varit med om att det har krisat. ½ dl kokos. Min sambo (en man) har nog oftare cravings för sötsaker än vad jag har så det är passar absolut killar med
Skär kakan i rutor medan den är varm. Jag hittade det här smarriga receptet när jag googlade runt lite bland olika recept - långpannerutor täckt medmarängmedkokos och chokladbitar i