Mannerström biff med lök recept

Mannerströms pannbiff med lök

Mannerströms pannbiff med lök

Fräs samtidigt löken en gång till och lägg den sedan i ett tjockt lager ovanpå den färdigstekta biffen

Mannerströms pannbiffar med sockerstekt lök

Så i början på veckan gjorde jag Mannerströmspannbiffar som är så himla goda. Pannbiffarna blir riktigt saftiga och tillsammans med den sockerstekta löken blir det underbart gott
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Jan Hedh och Leif Mannerström, Tasteline. Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar. Skala lök och potatis

Biff Rydberg

Recept ur boken ”Mästarnas Menyer” av Leif Mannerström & Jan Hedh. Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar
Vegansk Biff Rydberg

Vegansk Biff Rydberg

Senapssåsen lånade jag grundreceptet av från Mannerström (han är redigt bra på husmanskost han alltså
Vegetarisk pannbiff med lök

Vegetarisk pannbiff med lök

Vad är väl en exkursion in i husmanskostens förlovade land om den inte åtminstone till viss del är ledsagad av herr Leif Mannerström
Med rätt skiva är saken biff

Med rätt skiva är saken biff

Själv upplevde jag samma känsla när jag tillagade och skar lax på Passion för mat scen i Göteborg och Leif Mannerström frågade strängt
Hummer och biff i fulländad skepnad

Hummer och biff i fulländad skepnad

Nestorn  Leif Mannerström, tre gånger .                                             Sotad biffstek på varm sten med smält talg och vårlök
Wallenbergare från havet

Wallenbergare från havet

Eller, nja, rättare sagt så är det den där Mårtensson som fortsätter med leveranserna, Mannerström står för kokboksutgivningar och inspiration

Oxfärsbiff bourguignon

Mannerströms Färs. Servera till biffarna tillsammans med rödvinssky, potatispuré, saltgurka och rädisor
Kryddfärsbiffar med lingonsky

Kryddfärsbiffar med lingonsky

Blanda ihop fårsen medlökfräset och resten av ingredienserna till biffarna så att det blir en jämn smet
Mannerströms pannbiff med stekt lök

Mannerströms pannbiff med stekt lök

Forma smeten till pannbiffar och stek knaprigt gyllenbruna i smör på medelvärme. Fräs löken en gång till och lägg i ett lager ovanpå den färdigstekta biffen
Leif Mannerströms Biff à la Lindström

Leif Mannerströms Biff à la Lindström

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram nötfärs 100 gram blandfärs 1 st gul lök(ar) 2 msk kapris 3 msk rödbetor , inlagda 1 st potatis(ar) , stekt 1 msk sardellfiléer 5 st äggula(or) 1 msk dijonsenap 1 msk HP Sauce 1 smör , till stekning 1 st salt 1 st svartpeppar Till servering 4 st ägg 1 potatis(ar) , stekt 1 saltgurka 1 smör , brynt Köp receptet