Mannagrynskaka recept

Mannagrynskaka

Mannagrynskaka

Mannagrynskaka. Smakar lite som ostkaka tyckte mina barn. God och krämig med en smak av vanilj. Efterätter Äggrätter
Mannagrynskaka

Mannagrynskaka

Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en rund kakform. Rör ihop margarin och socker tills den blir krämig
Mannagrynskaka med saffran och lingongrädde

Mannagrynskaka med saffran och lingongrädde

Inlägget Mannagrynskaka med saffran och lingongrädde dök först upp på ZEINAS KITCHEN. I veckan la jag upp recept på galatopita här på bloggen, en grekisk manngrynskaka som smakar underbart gott
Basbousa - Arabisk mannagrynskaka

Basbousa - Arabisk mannagrynskaka

Basbousa är en arabisk kaka baserad på mannagryn, den är smaksatt med apelsinblomvatten. Man måste skilja på rosvatten och apelsinblomvatten
Mamoul- Fyllda mannagrynskakor

Mamoul- Fyllda mannagrynskakor

Mamoul är en traditionell och mycket omtyckt kaka i Mellanöstern som främst görs i Libanon, Syrien och även i Palestina
Sfouf- Libanesisk mannagrynskaka med gurkmeja

Sfouf- Libanesisk mannagrynskaka med gurkmeja

Sfouf är en gyllengul, libanesisk mannagrynskaka smaksatt med gurkmeja. Inlägget Sfouf- Libanesisk mannagrynskaka med gurkmeja dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Basbousa – Mannagrynskaka

Basbousa – Mannagrynskaka

Basbousa eller namoura (kärt barn har många namn) är en orientalisk mannagrynskaka. En riktigt delikatess som är en stor favorit i Mellanöstern
Basbousa – mannagrynskaka

Basbousa – mannagrynskaka

mannagryn. 1riven kokos. 1socker. 1bikarbonat. 1vaniljsocker. 1smör, smält. 1turkisk yoghurt. 1skalade sötmandlar
Sekerpare- Turkiska mannagrynskakor

Sekerpare- Turkiska mannagrynskakor

Goda turkiska småkakor sötade med sirap. Sekerpare ska gärna bakas dagen innan servering så de hinner suga till sig sirapen och bli härligt kladdiga och söta
Mannagryndkaka

Mannagryndkaka

För några år sedan åt jag en så otroligt god mannagrynskaka i Grekland. Mannagrynskaka 200 g smör och lite att smörja formen med
LIBANESISK NAMOURA

LIBANESISK NAMOURA

Här är mitt recept på libanesisk namoura ( mannagrynskaka) ♥. Ingredienser. 6 dl vanlig mannagryn. 1 dl finmalen mannagryn