1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och riv vitlök. Hetta upp olja i en gryta och bryn kycklingstrimlorna med vitlök och curry i ca 3-4 min på medelhög värme
En välsmakad söndagsmidda Till 4 pers4 kyckling fileer3 dl CF1 dl mjölk1 tsk curry2 tsk sambaloklek1 dl mango chutneySalt,peppar o paprikapulverOlivolja till stekningRis och broccoli till serveringSkiva fileerna mycke mycke tunt o fint, salta o peppra bitarna o stek dom i olivolja
Blanda ihop kesella o mangochutney i en skål och krydda med salt och peppar. Olja/smör till formen1 st kassler i bit (vitvinssmarinerad)1 burk kesella 0,3 %3 msk mangochutney Salt & pepparFärsk ananas i skivor eller bitar alt konserverad ananasRiven ostRisBroccoliValfri sås (cream fraiche med sweetchilisås eller en varm café de Paris sås kanske. 3 msk mangochutney