Vit och mörk chokladtårta med cognacgrädde och limemarinerade hallon. Hacka koriandern grovt. Detta inlägg blir förrätten som var skaldjurssallad med mango & papaya, vilken intogs tillsammans med bubbel på altanen
Mango- & Papayasallad med groddar. Salladen är verkligen supergod och jag som är galen i groddar brukar dubbla mängden groddar och ta två mango och skippa riset till oss vuxna
Mango och papayasallad. Finhacka chilin och tärna paprikan. Blanda alla ingredienser och smaksätt med apelsinjuice, lime juice och salt, eventuellt socker
Skala och skiva mangon eller papayan. Pressa limefrukterna. Lägg alla ingredienser utom chilin, jordnötter och gräslök eller koriander i en skål och blanda försiktigt
Lägg upp salladen på ett fat, skala och tärna gurka, mango, avokado och papaya i stora tärningar. Finhacka limeblad och citrongräs, skiva chili och vitlök och blanda allt med rivet limeskal, socker, fisksås och kokosmjölk
Skala mango och papaya, rensa gurkan från kärnorna, tag bort kärnorna från tomaterna. Riv vitlöken och rör ned i lime och citronsaft och rasp, vänd ned chilin och olivoljan