Blanda samman ingredienserna till såsen. Slå på limesaft. Red såsen med maizena till önskad konsistens. Slå såsen runt fisken och ställ i mitten av ugnen
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. EXOTISK SÅS2,5 dl cocos creme (Blue Dragon)2,5 dl gräddesaften från 1 lime1 tsk mango chutney1 tsk sambal oeleklite himalayasalt1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut. 2,5 dl gräddesaften från 1 lime. 1 tsk mango chutney
Såsen. Blanda alla ingredienser till såsen i en kastrull och koka upp. Kryddiga köttfärsbiffar i exotisk sås, 4 portioner. 1 msk sweet chilisås. saften från 1 lime. 1 msk mango chutney. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, i ca 10 minuter. Kryddiga köttfärsbiffar i exotisk sås, 4 portioner. saften från 1 lime. 1 msk mango chutney
Riv ner limeskal. Tillsätt mango chutney i grytor eller såser och det blir alltid succé. Blanda ner sambal oelek, mango chutney, soja och creme fraiche
½ lime, rivet skal och lite pressad saft. Någon sås hade vi faktiskt inte för det visade sej att skyn från kycklingen blev så in i hoppsan god så vi tyckte helt enkelt inte att det behövdes, men det är naturligtvis valfritt
Pressa limen och blanda ihop alla ingredienser. Passar även som sås till grillat. När vi åt fisktacos så gjorde jag en krämig salsa till med avokado och mango