Jag tycker om mandelmassa lite för mycket. Ungefär så mycket att jag kan äta mandelmassa rakt av och alltid tar lite (läs mycket) extra av det vid bakande av mandelmassiga bakverk
Vi har en tradition på jobbet att alltid ha julfikabuffé varje år så här runt lucia och jul. Alla tar med sig ett bidrag i form av julgodis eller kakor och så frossas det
Det er viktig at mandelmassen er fast for at den skal beholde formen under steking. Nydelig småkaker. Sprø og søt mørdeig med "kransekake" på toppen og søtt og fruktig syltetøy i midten, kan det bli bedre
Mera semlor, mera semlor, mera semlor. del 2. 4 februari 2015, 16. 01. Ska försöka slutföra gårdagens mål med att överösa er med semlor och recept på dem samt fyllningar
MandelmassekycklingarIngredienser1 sats mandelmassaNågra droppar gul hushållsfärg25 g mörk chokladNågra mandelspånGör så härTillsätt hushållsfärgen när du mixar ihop mandelmassan
Fettisdagen – då det egentligen är fritt fram att äta semlor…. ) Men ända sedan jul och i vissa fall till och med före jul säljs semlorna för fullt på alla bagerier