Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. 500 g mandelmassa. Botten. Bred ut i långpanna och grädda ca 10- 15 minuter i 200 grader varm ugn
Riv mandelmassan och blanda med äggvitorna till en slät smet. Bakmammorna älskar chokladbiskvier. Chokladbiskvier i långpanna med möjligheten att göra kakorna hur stora som helst- för att inte tala om att det är otroligt mycket enklare än att göra små- är något som tilltalar oss båda och som vi nyligen provat båda två
Riv mandelmassan grovt och rör ner äggvitan, blanda till en en jämn och tjock massa. Fyll en spritspåse med massan och spritsa runda bottnar på en plåt med bakplåtspapper
40 st små Botten 200 g mandelmassa 1 äggvita från ett medelstort ägg (en äggvita motsvarar ca 60 g) Fyllning 50 g mörk choklad (gärna 70 %) 125 g smör eller margarin 1 1/2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Garnering ca 150 g mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Riv mandelmassan och blanda den med äggvitorna till en jämn smet. Jag är väldigt svag för chokladbiskvier, men inte så förtjust i att baka dem tills jag hittade detta recept för några år sedan
Riv mandelmassan. bottnar på en bakpappersklädd plåt. Dock är både jag och Jimmy tokiga i just chokladbiskvier och när han jobbade sent häromdagen ville jag överraska med något speciellt tills han kom hem