Mandelkubb utan mjölk utan recept

Mandelkubb – klassiskt recept

Mandelkubb – klassiskt recept

Sätt ugnen på 225 grader. Rör smör och socker poröst. Blanda ner bittermandelarom tillsammans med gräddfil och ägg
Mandelkubb

Mandelkubb

Rör ihop smör och socker, rör sedan i äggen. Blanda därefter i övriga ingredienser. Forma till längder, skär i lagom stora bitar
Mandelkubb

Mandelkubb

1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Rör smör och socker, tillsätt ägg, gräddfil, bittermandel och sikta ner 5 dl mjöl och hjorthornssalt
mandelkubbar

mandelkubbar

Nu har jag tagit en paus från tapetdragning, puuuh jobbigt det där och den som tapetserade -86 måste använt superlim
Mandelkubb

Mandelkubb

Häll i filmjölken och ägget och blanda snabbt ihop till en deg. Något som jag tycker känns väldigt mycket sommar ihop med ett glas jordgubbssaft är mandelkubb
Mandelkubb

Mandelkubb

Jag blev så otroligt sugen på mandelkubb och svängde ihop dessa en kväll. Enda nackdelen med att baka egna mandelkubb är att det luktar väldigt illa när de gräddas på grund av hjorthornssaltet men det står jag lätt ut med när jag vet att kubben blir goda
mandelkubb - klassiker med suspekt doft

mandelkubb - klassiker med suspekt doft

men utan bittermandel, ingen klassisk smak av mandelkubb. mandelkubb är en riktig klassiker för mig, jag har dock aldrig gjort dem själv och jag trodde konstigt nog att dessa kakor var komplicerade att göra
Mandelkubbar

Mandelkubbar

Riv bittermandeln och tillsätt den tillsammans med ägg och filmjölk, och rör ihop allt till en deg. Filmjölk