8 125 g skållad sötmandel (125 g motsvarar ca 2 dl) 100 g socker (100 g motsvarar ca 1 1/4 dl) 4 äggvitor Smörkräm 4 äggulor 1 dl grädde 125 g socker (125 g motsvarar ca 1 1/2 dl) 125 g smör Garnering 1/2 dl rostad, flagadmandel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong
ett ägg och flagadmandel. Lägg smörkrämen i mitten i en längd och skär upp flikar längs kanterna. Därefter är det bara att fläta flikarna över och pensla med vispat ägg och lägg lite flagadmandel över
mandel eller vad du har hemma. Lägg ihop bottnarna med smörkräm emellan och ovanpå. Garnera med flagad. - Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet
mandel eller vad du har hemma. Lägg ihop bottnarna med smörkräm emellan och ovanpå. Garnera med flagad. - Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet
flagadmandel. Lägg på maränger, mandel och kaffekolan. Amaretto (mandellikör). Lägg den flagademandeln i en ugnsfast form och rosta den ca 5 minuter till fin färg. Fördela smörkrämen i 4 skålar
Bred smörkrämen över den avsvalnade botten och dekorera med flagadmandel. Montera den vändbara rivskivan med den fina sidan i din köksmaskin, eller använd mandelkvarnen