500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris. 1 st gul lök 200 g champinjoner. 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t
Temperaturen sänktes, salt och grovmalen svartpeppar tillsattes. “Biff Rydberg, denna klassiker, denna gigant bland giganterna med sin enkelhet i kombination med lyx och god smak kan konkurrera ut nästan vilken maträtt som helst”
Puristen vill ha den enbart med kött och ost men jag gillar den med både lök och svamp också. Från början var denna klassiska macka från Philadelphia, i staten Pennsylvania, bara stekt kött och lök i ett vitt bröd
De här pannbiffarna är lite mer exotiska än de traditionella med stekt lök. Vi serverade de med klyftpotatis och tzatziki som jag bara rört ihop fort med turkisk youghurt, riven vitlök, riven gurka, salt och peppar
Ny malen peppar. " Fyllning sprids över de stekta biffar och täcks med aluminiumfolie. Lägg osten i medan grönsaker och svamp är fortfarande varma och blandas så att osten smälter något
500 g strimlat lövbiff eller annat nötkött ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk dijonsenap 2. 1 st gul lök. 1 krm malen svartpeppar