Se därför till att inte mala fisken förrän strax innan du beräknar att steka och servera biffarna. I vissa fiskaffärer kan man köpa färdigmald fiskfärs
Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet. Blanda lökfräs, fiskfärs, fläskfärs, salt, vitpeppar, ägg, grädde och potatismjöl till en slät smet
Fiskfärsfylld savoykål. Fördela en lagom klick fiskfärs på varje kålblad och rulla samman till ett paket, eventuellt kan du behöva fästa samman med en tandpetare
Mal fisken i en köttkvarn (eller så är du en fegis och köper färdig fiskfärs, jag malde den…). 500g fisk, som färs om du inte kan mala själv (hade 200g torsk och 300g lax). 500g fisk, som färs om du inte kan mala själv (hade 200g torsk och 300g lax)
Servera fiskfärsen varm med räksås och pressad potatis och en grönsallad. 566Â kcal/port med potatis (100g potatis 76 kcal) 4Â portioner 500 g fiskfilé (torsk eller kolja) går bra med lika stor mängd fiskfärs 2 tsk salt 1 krm vitpeppar 1/2 krm riven muskotnöt 3 msk smör 3 dl mildas mat extra 4% 2 dl mellanmjölk 2 äggulor 1 msk potatismjöl 1 msk vetemjöl 2 äggvitor Räksås