Makroner recept

Makroner med vit chokladganache

Makroner med vit chokladganache

Ingredienslista Makronerna. Tillvägagångsätt Makronerna. Jag har ett litet projekt på gång, att lyckas med en fin och god makron, den här gången smakade dom ljuvligt men värre med utseendet
Makroner

Makroner

Blåbärsmakroner. Citronmakroner. Limemakroner. Smultronmakroner. Bred ut ett tunt lager fyllning på hälften avkakorna • Lägg på de resterande kakorna och låt makronernavila i 30 minuter innan servering
Makroner till glögg eller te

Makroner till glögg eller te

Hacka samman vetemjöl, smör och florsocker till en deg. Rulla ihop degen och lägg kallt i plastfolie i ett par timmar
Makroner

Makroner

Lägg ihop makronerna två och två med kräm emellan. Mal mandeln i mandelkvarn. Vispa äggvitan och strösockret hårt
Makroner

Makroner

Sist jag gjorde makroner så provade jag ett nytt recept då gick det inte alls bra. Makroner med hallonsmörkräm

Makroner med mint och choklad

Dessa makroner var lätta att lyckas med. Lossa makronerna från bakplåtspapperet och låts svalna helt på galler
Makroner

Makroner

Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften så att de ser ut som små hamburgare
Enkla Makroner

Enkla Makroner

Grädda makronerna på 160 ° C i ca 10 – 12 minuter. Ingredienser. 62 g mandelmjöl. 112 g florsocker. 2 st normalstora äggvitor

Makroner med mariannetryffel

Makroner. Makronerna kommer att flyta ut något och bli släta. Makronerna ska inte bli brända i kanterna så håll koll på dem
Makroner med pepparkakskräm

Makroner med pepparkakskräm

Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften så att de ser ut som små hamburgare
Makroner

Makroner

Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och täck med den andra hälften. Sätt ugnen på 150 grader

Makroner

Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut den på hälften av makronerna. Spritsa ut krämen på hälften av makronerna och lägg samman dem två och två
Makroner med chokladfyllning

Makroner med chokladfyllning

Bred en klick smörkräm på hälften av makronerna och lägg ihop med de resterande. Låt vila i 30 minuter så makronerna inte spricker i ugnen
Jag har blivit med Makroner....

Jag har blivit med Makroner....

Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt