Jag valde att köpa en trevlig majskyckling som har väldigt mycket kött på sig. Spara skalet från den pressade citronen och stoppa den i magen på kycklingen
Citronyoghurt. Blanda alla ingredienser till citronyoghurten. 1 majskyckling ca 1,1 kg. 1/2 citrontimjan. 2 kvistar rosmarin. 1/2 citron, saften. 1 majskyckling ca 1,1 kg. 1/2 citrontimjan
Citronyoghurt. Blanda alla ingredienser till citronyoghurten. 1 majskyckling ca 1,1 kg. 1/2 citrontimjan. 2 kvistar rosmarin. 1/2 citron, saften. 1 majskyckling ca 1,1 kg. 1/2 citrontimjan
rivet skal av en citron. Stöt rosmarin, vitlök och peppar i en mortel. Tillsätt 2 msk olivolja och citronskal. 1 stor majskyckling, cirka 1,5 kg (eller kycklingdelar). 2 msk färsk rosmarin
Majskyckling med oliver och sardeller, som är så där väldigt god. rosmarin (helst färsk). 2 st färska kycklingar (helst majskyckling). 3 citroner. Marinera sedan kycklingen, minst 30 minuter, i rivet citronskal från alla 3 citroner, 3 hackade vitlöksklyftor, färsk rosmarin och lite olivolja. Blanda 5 dl vitt vin, 3 dl passerade tomater, saften från 2 av citronerna, salt och peppar. 2 st färska kycklingar (helst majskyckling). 3 citroner 3 stora vitlöksklyftor. 5 sardeller rosmarin (helst färsk)
Sila bort vätskan och blanda upp med olivolja, krasse och citronskal. Citrongrönsaker. br /> 4 majskycklingbröst. 4 thin crisp med rosmarin. 1 citron, skalet