Majsbröd recept

28 Spara

Majsbröd

Jag gillar smaken av majsmjölet och googlade upp detta recept. Brödet smakar väldigt gott men det var svårt att få det att hålla ihop, vet inte om man kanske skall justera mängden majsmjöl och ta mer vetemjöl istället
21 Spara

Majsbröd på nolltid!

Ännu ett amerikanskt recept kommer här för er att testa om ni vill, jag ber om ursäkt om ni tycker jag är lite av en ”one-trick poney” som inte gör något annat än amerikanskt, men det är något som ligger mig varmt om hjärtat – och kanske lika varmt om midjan USA är lite av [
17 Spara

Majsbröd

Majsbröd med rökt chili1 1/4 c grovkornigt majsmjöl1 c dinkelsikt2 1/2 tsk bakpulver1 tsk salt1 c växtdryck1 msk sirap1 c majskorn4 msk olja2 msk rökt chili |finns torkad att köpa på affären, låt ligga i hett vatten ca 30 min]Värm ugnen till 200 °c, ställ in gjutjärnspannan så den blir het under tiden
15 Spara

Majsbröd

Sätt ugnen på 220º. Stek baconet tills det blir knaprigt och finhacka chilin. Lägg smöret i en liten rågbrödsform och ställ in i ugnen några minuter
10 Spara

Majsbröd

Värm ugnen till 200 grader. Smält smöret så att det svalnar lite. Använd gärna en muffinsplåt, smörj den om den inte är gjord i silikon
2 Spara

Majsbröd

1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Vispa ägg och mjölk, rör i smält smör. 3. Blanda torra ingredienser för sig. 4. Tillsätt i ägg- och mjölkblandningen
Sökförslag och sidor