Kålrabbin har en smak som påminner om majrova, eller mild kålrot, och rotfrukten kan användas på precis samma sätt som sina släktingar… mycket användbar gröda med andra ord
Om du inte får tag på kålrabbi kan du använda rotselleri eller majrova. Skala kålrabbin och skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
majrova, kålrabbi, savoykål, grönkål och fänkål. I år började grillsäsonge mycket tidigare för oss, på långfredagen, under vår första husvagnstripp i Jämtland
Alla andra rotfrukter fanns i parti och minut men inte en enda liten majrova. 3 polkabetor3 persiljerötter3 rödlökar3 kålrabbi3 små röda äpplen(Ingrid Marie)Skala och skär frukterna i bitar. 3 kålrabbi
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Fetaost dyker även upp i foliepaketen med kålrabbi, majrova och timjan. Kålrabbi är en sannerligen underskattad grönsak som är lika god rå som ugnsbakad eller grillad
Jag tror inte vi riktigt känner skillnad på rotselleri, kålrabbi, majrova och de andra i grönsaksdisken och prickar vi rätt så vet vi inte vad vi skall göra med den