Servera gurkan till korv eller hamburgare eller rör ned några matskedar i majonnäs till en kall sås. Häll upp bostongurkan i väl rengjorda burkar och förslut
1/2-1 dl majonnäs. 1/2-1 dl bostongurka. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
3 msk majonnäs. 3/4 dl hackad smörgåsgurka (typ bostongurka). 3 msk majonnäs. Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan
Lägg potatis, ägg, grönsaker och bostongurka i en skål och blanda ihop allting. Ca 8 portioner 800 g potatis 3 st hårdkokta ägg 1 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka 1 rödlök 2 st selleristjälkar 1 dl finhackad persilja Dressing. 1 dl majonnäs 2 dl creme fraiche 1 msk senap Salt & peppar Gör såhär. 1 dl bostongurka. 1 dl majonnäs
Bostongurka. 1 ½ dl majonnäs (lite drygt ½ cup usa mått). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen