Dessa macarons gjorde jag till ett dop i lördags. Väldigt goda med vaniljsmörkräm emellan. Vaniljsmörkräm250g osaltat smör, rumstempererat120g vit sirap2 msk vaniljsockerVispa smöret fluffigt och vitt, ca 10min. Tillsätt sirap och vaniljsocker och vispa ytterligare 5min. 2 msk vaniljsocker
Jag gillar macarons. Macaronsen är känsliga för regn eller för mycket tryck i luften. Det är absolut inte omöjligt att få till fina macarons trots väderlek och värme, men chanserna att lyckas är mindre
1 tsk vaniljpulver. Vispa kikärtsspad med strösocker , citron och vanilj tills det blir maräng (ca 10-15 min). Om du ska ha olika färger på dina macarons så fördela marängen jämnt i olika skålar och tillsätt färgen (ca 1/2 tsk hushållsfärg alt 1 tsk rödbetjuice). If you are going to have different colors on your macarons divide the meringue evenly in different bowls and add color (about 1/2 teaspoon of food coloring alt 1 tsp beetroot juice). Si va a tener diferentes colores en sus macarons divida el merengue en diferentes bowls y añadir color (aproximadamente 1/2 cucharadita de colorante para alimentos alt 1 cucharadita de jugo de betarraga). 1 tsk vaniljpulver
macarons,. Ska du ge dig på att baka macarons får du ha tålamod, i massor. Det italienska varianten på macarons som betyder att man vispar äggvitorna med het sockerlag
Den överblivna smörkrämen kan du använda till cupcakes eller varför inte macarons. Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon
Macarongerna sag helt perfekta ut och det fanns hur manga smaker som helst, bade klassiska som vanilj och mork choklad men och kreativa nya sa som tarte tartin och nougat/lavendel
Jag bakade dessa macaronsbottnar på sen eftermiddagen igår, och gjorde vaniljkrämen halvklar. lite pilligt var det allt med att få macaronsen som hjärtan