Köttet blir efter tillagningverkligenmört och smakrikt. En bithögrev läggs ned i crock-pot (fungerar lika bra iugn) tillsammans med lite grönsaker, kryddor och vin
Det är så otroligt bekvämt att bara pytsa ihop allt i en och samma gryta, sätta iniugnen, och sedan låta alltsammans stå och puttra mört och mjukt medan man har tid för annat
Testa så köttet är mört, om så är fallet tag grytan ur ugnen upp på spisen. Här måste man ha en riktigfinbithögrev att ha som grund, utan det = inget bra resultat
Köttet kommer bli så mört att det bara är att dra i sär. En ny favorit bland långtidsmatlagningen är denna fantastiskt goda högrev med syrad morot, gurka, purjolök, pepparrot, hoisinsås och koriander
Bryn grytbitarna väl runtom i en stekgryta, krydda lätt med salt. Blanda ner valnötskross, ingefära, lök och vitlöki stekpannan, låt bryna med en stund
Lägg potatis och rofrukter i botten, skeda över den nyskummade skyn, lägg på några skivor bräck högrev på varje tallrik och garnera med en skiva rostad palsternackan och en nypa ärtskott